Property photo 0 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar Property photo 1 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar Property photo 2 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar Property photo 3 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar Property photo 4 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar Property photo 5 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar Property photo 6 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar Property photo 7 - Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar
Te huur: Goudsmid 90, 2461 LZ Ter Aar
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 114 m²
In units vanaf 57 m²
Aanvaarding In overleg
€ 905,- /mnd

Algemeen

Diverse bedrijfsunits in het recent gerealiseerde nieuwbouwproject “The Box, in Ter Aar. Totale grootte per unit is 114m² waarbij de begane grond 57m² is zijnde bedrijfsruimte en 1e etage = 57 m2 (casco geleverd, turnkey kantoor is mogelijk). Iedere unit is voorzien van een toiletgroep, elektra, elektrische overheaddeur en verwarming. In overleg is verhuurder bereid om het pand turn-key op t... Meer informatie
  • Kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2021
    Aangeboden sinds Vrijdag 17 december 2021
    Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06996
Huurprijs € 905,- per maand
Borg € 1.810,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 17 december 2021
Laatste wijziging Dinsdag 4 januari 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2021
Oppervlaktes en inhoud
VVO 57 m²
In units vanaf 57 m²
Kantoor oppervlakte 57 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 114 m²
Draagvermogen 1.000 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Heeft een kantoor Ja

Beschrijving

Diverse bedrijfsunits in het recent gerealiseerde nieuwbouwproject “The Box, in Ter Aar. Totale grootte per unit is 114m² waarbij de begane grond 57m² is zijnde bedrijfsruimte en 1e etage = 57 m2 (casco geleverd, turnkey kantoor is mogelijk). Iedere unit is voorzien van een toiletgroep, elektra, elektrische overheaddeur en verwarming. In overleg is verhuurder bereid om het pand turn-key op te leveren met een volwaardige kantoorruimte boven. Het object beschikt aan de voorzijde over twee parkeerplaatsen. Ook kan er vrij geparkeerd worden in de omgeving. Huurprijs: € 905,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. De huurprijs is exclusief gas, water, licht en servicekosten. Contractduur is 1 jaar met 3 maanden opzegtermijn en 2 maanden borg.

Goudsmid is gelegen in de buurt Papenveer en hoort ook bij de wijk Wijk 03 Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop. Het bedrijventerrein is centraal gelegen nabij Alphen aan den Rijn en middels de N207/N11 goed bereikbaar met eigen vervoer. Het terrein is voorzien van permanent cameratoezicht en afsluitbare hekken, welke buiten de reguliere werktijden gesloten zullen zijn. De gebruikers hebben uiteraard 24/7 toegang

Naast deze units in Ter Aar heeft verhuurder ook diverse bedrijfsunits (circa 80m²) , garageboxen, kantoren en opslagruimten in Nieuw Vennep te huur.
Neemt u bij interesse gerust even contact met ons op.

Indeling

Bedrijfsruimte met overheaddeur van 57m².
Er zijn meerdere units te huur:
Nummer 90: kadastraal groot 94m²;
nummer 88: kadastraal groot 92m²;
nummer 86: kadastraal groot 92m²;
nummer 84: kadastraal groot 92m²;
nummer 82: kadastraal groot 92m²;
nummer 80: kadastraal groot 92m²;
nummer 78: kadastraal groot 92m²;
nummer 76: kadastraal groot: 92m²;
nummer 74: kadastraal groot 71m² en nog een
nummer 74: horende bij eerdere 74, kadastraal groot: 22m².

Eerste verdieping

De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd voorzien van een toiletgroep, verlichting en elektra. In overleg is verhuurder bereid om het pand turn-key op te leveren met een volwaardige kantoorruimte boven.

Bijzonderheden

- Recente nieuwbouw: bedrijfsruimte op de begane grond en optioneel kantoorruimte op de 1e verdieping.
- De huurprijs is exclusief btw en exclusief gas, water, lichtverbruik en servicekosten.
- Verhuurder is bereid om het pand turn-key op te leveren met een volwaardige kantoorruimte boven.
- Iedere unit beschikt aan de voorzijde over 2 parkeerplaatsen, ook kan er vrij geparkeerd worden in de directe omgeving.
- Contractduur 1 jaar met 3 maanden opzegtermijn en 2 maanden borg.

Ten behoeve van de units is er een gescheiden pvc buitenrioleringssysteem (hemelwaterafvoeren en vuilwater riool) aangelegd. De vuilwater riolering en de hemelwaterafvoer wordt aangesloten op het riool. Tevens is er een afgedopte vuilwater aansluiting nabij de trap boven de begane grondvloer aangebracht, elke wordt aangesloten op het gemeenteriool. Het buitenterrein wordt voorzien van de benodigde straatkolken. Buiten de gebouwen wordt het terrein verhard, met uitzondering van het deel bestemd voor groenvoorziening, met betonklinkers en de nodige opsluitingen. De parkeervakken worden gemarkeerd. In de bestrating worden waar nodig straatkolken opgenomen. Het gebouw is in hoofdzaak uitgevoerd met hal scheidende bouwmuren opgebouwd in kalkzandsteen.
In de voorgevel een staalconstructie welke is opgebouwd uit stalen kolommen en liggers. De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 1.000 kg/m2 (10 kN/m2). De eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd als een kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van 500 kg/m2 (5 kN/m2) zonder afwerking. De dakvloer wordt tevens uitgevoerd als een kanaalplaatvloer. Alle buitenkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium profielen, gepoedercoat in de RAL 7016 . Alle loopdeuren zijn voorzien van het benodigde inbraakwerende hang- en sluitwerk (SKG**). De buitenkozijnen worden verder voorzien van isolatieglas en colorbel. Naast de voordeur wordt er een RVS postkast aan de gevel bevestigd. De bedrijfsruimten worden voorzien van een geïsoleerde en elektrisch bedienbare overheaddeur met de afmetingen 3000 × 3500 mm (b × h). De overheaddeuren zijn in een railsysteem aangebracht en voorzien van 2 glassecties.
Het is toegestaan om in de glasopening boven de entreedeur reclame aan te brengen in de vorm van bestickering. Het betonnen dak van het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van dakisolatieplaten met afschot richting de hemelwaterafvoeren. De verdiepingsvloer is per houten trap met tussenbordes te bereiken. De trap is uitgevoerd als open vuren trap, wit gegrond. Ter plaatse van de voordeur conform tekening wordt er een standaard witte prefab meterkast aangebracht. Per bedrijfsunit is een meterkast geplaatst. • Een wateraansluiting met een standaard capaciteit van QN1,5m3/h, • Een elektra aansluiting met een standaard vermogen van 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden; • 1x rioolaansluiting ter plaatse van trap. • Een wandcontactdoos nabij de overheaddeur voor de elektrische aandrijving.

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Goedhart Makelaars & Taxateurs. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken