Aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing. Wij helpen u hier graag bij!

Onze aankoopbegeleiding wordt uitgevoerd op basis van no-cure-no-pay. Zodoende zijn er geen kosten wanneer de aankoopbegeleiding niet leidt tot het gewenste succes, namelijk het aankopen van uw droomwoning.

Om er voor te zorgen dat wij voor u de beste prijs bedingen wordt er doorgaans gewerkt met een courtage die bestaat uit een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk uit te onderhandelen koopprijs. Uiteraard is het ook mogelijk om, indien gewenst, vooraf een vast tarief af te spreken. 

Wat kan Goedhart Makelaars & Taxateurs voor u doen?

  • Uw specifieke wensen worden in een persoonlijk gesprek zorgvuldig in kaart gebracht.
  • Het vinden van een geschikte woning en de oriëntatie op de woningmarkt gaat vaak via het internet. Sites als funda.nl, vbo.nl en jaap.nl kunnen u een goed beeld geven van te koop staande woningen.
  • Op het moment dat u een woning, die aan uw eisen en wensen voldoet, vindt schakelt u ons in om een afspraak voor bezichtiging in te plannen met de verkopende partij.
  • Vanuit onze ervaring van zowel de lokale woningmarkt als van de bouwkundige staat van woningen, zullen wij u een helder beeld kunnen geven van de mogelijkheden, maar ook van eventuele voor- en nadelen van de gevonden woning.
  • Wanneer blijkt, dat een bepaalde woning bij u past, zal Goedhart Makelaars & Taxateurs de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Met onze kennis en ervaring uit de afgelopen jaren, inmiddels ruim 40 jaar, bewerkstelligen wij een zo reëel mogelijke aankoopprijs binnen de marktomstandigheden.
  • Het spreekt vanzelf, dat wij u begeleiden tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris en ook hierna steeds aanspreekpunt voor u blijven voor eventuele vragen of advies.