Verkoopmakelaar

Wanneer u plannen hebt om uw woning te verkopen, bent u op zoek naar de makelaar die het beste resultaat voor u bereikt en die uw belangen het beste behartigt. De keus is aan u maar maak wel de juiste keus. Een aantal zaken moet u bij deze beoordeling zeker niet vergeten.


Wat doen wij?

Goedhart Makelaars & Taxateurs beschikt over een groot zoekersbestand met woningzoekenden die bij ons zijn ingeschreven. Profiteer hiervan! Ook kunnen potentiële kopers op de website hun zoekprofiel opgeven. Zodra er een woning in de verkoop komt die aan hun wensen voldoet, wordt door ons een presentatie van de betreffende woning per post of per e-mail aan hen toegestuurd. Een service die uit ervaring uitstekend werkt.

Goedhart Makelaars & Taxateurs neemt vooraf alles netjes met u door, u weet van tevoren hoe de zaken aangepakt worden door het samen ingevulde verkoopplan. Helderheid en inzicht in de aanpak en de kosten zijn hierbij voor ons erg belangrijk.


Waar zijn wij bij aangesloten?

Kadaster

Goedhart Makelaars & Taxateurs beschikt over alle middelen om de juiste waarde van uw woning vast te kunnen stellen. De directe aansluiting op het kadaster, de goede contacten met de Gemeenten en de toegang tot landelijke uitwisselingssystemen en uiteraard het eigen uitgebreide archief dat in de ruim 40 jaar is opgebouwd zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

VBO

Goedhart Makelaars & Taxateurs is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (V.B.O.). Deze heeft een eigen gedragscode en een reglement op de tuchtrechtspraak, waardoor de kwaliteit van service en dienstverlening gewaarborgd wordt.

SCVM

De makelaars van Goedhart Makelaars & Taxateurs zijn gecertificeerd door de SCVM. Deze onafhankelijke stichting is o.a. erkend door de ‘Vereniging Eigen Huis’ en NHG. Voorts zijn zij binnen de SCVM verplicht regelmatig bij te scholen en hun kennis op peil te houden.


Welke diensten leveren wij?

Goedhart Makelaars & Taxateurs is door de ruime ervaring van ruim 40 jaar een specialist geworden in de marketing en het PR-beleid in de regio en daar buiten. Hierdoor bent u verzekerd van het uitstekend presenteren van uw woning in de diverse media en de diverse etalages.

Veel diensten zijn bij Goedhart Makelaars & Taxateurs een gewoonte. Een duidelijk beeld vooraf schept duidelijkheid. De volgende diensten zijn standaard inbegrepen in ons courtagetarief:

 • Het maken van een full-color fotopresentatie van uw woning;
 • Indien u dit wenst, het plaatsen van een ‘TE KOOP’ bord of poster;
 • Versturen van een woningpresentatie aan potentiële kopers uit het zoekersbestand van Goedhart Makelaars & Taxateurs. En het per post of e-mail op de hoogte brengen van de zoekers op onze internetsite en in ons zoekerbestand;
 • Het vermelden van uw woning op het landelijk uitwisselingssysteem van alle makelaars
 • Het presenteren van uw woning in onze verscheidene etalages o.a. in Rijnsaterwoude, Alphen aan den Rijn, Leiden, Oude Wetering, Roelofarendsveen en Leimuiden.
 • Het plaatsen van uw woning met foto’s op het internet o.a. op:
 • Kadastrale recherche; 
 • Verzorgen van advertenties voor plaatsing in de regionale weekbladen;
 • Uw woning kunnen presenteren op een groot billboard langs de snelweg A4;
 • Het actief adverteren van uw woning via de sociale media waaronder o.a. Facebook. 
 • Deskundige begeleiding van het eerste contact tot aan de notaris.

Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot het optimaal presenteren van uw woning. Hierbij maken wij onder ander gebruik van 360 graden fotografie, interactieve 2d en 3d plattegronden, een woonclip van uw woning, een walkthrough video en/of een 360 graden tour door uw woning. Deze mogelijkheden kunnen wij u optioneel aanbieden.