Makelaar Hoofddorp

Goedhart Makelaars & Taxateurs is, met meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring, een betrouwbare makelaar in onder meer Hoofddorp. Daarnaast hebben we drie kantoren in Leiden, Rijnsaterwoude en Oude Wetering. U kiest bij ons uit huurhuizen, koophuizen en nieuwbouwprojecten. Waarmee kan één van onze makelaars in bijvoorbeeld Hoofddorp u van dienst zijn?

Kies uit een aanbod van huur, nieuwbouw en bestaande bouw bij de makelaar in Hoofddorp

Gaat uw voorkeur uit naar een bestaande woning, nieuwbouw of huur? In wat voor geval dan ook, u bent bij Goedhart Makelaars & Taxateurs aan het juiste adres. Het woningaanbod is verdeeld over plaatsen zoals Leiden, Leimuiden en Roelofarendsveen. Een kleine starterswoning, een praktische gezinswoning of een ruime vrijstaande woning. Waar ziet u uzelf wonen?

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

De verhuurmakelaar biedt een ruim aanbod aan woningen in onder meer Hoofddorp

Goedhart Makelaars & Taxateurs biedt huurwoningen aan in Hoofddorp en omgeving. Een ideale uitkomst zodra u regelmatig in het buitenland verblijft en hierdoor geen vaste lasten kwijt wilt zijn in Nederland. Maar de verhuurmakelaar in Hoofddorp is u ook graag van dienst zodra er een overbruggingsfase tussen de verkoop en koop van uw droomhuis gepland moet worden. Van karakteristieke panden in de binnenstad tot een praktisch appartement en van een woning in een kindvriendelijke omgeving tot aan een woning aan het water. Wat voor woning prefereert u? De verhuurmakelaar in Hoofddorp luistert graag naar uw woonwensen, om zodoende een passende woning aan te bieden.

U bent gegarandeerd van een professioneel taxatierapport met een gekwalificeerde taxateur in Hoofddorp

Net als de aankoop en verkoop van een huis is een taxatie een aangelegenheid die zich zelden voordoet. Een professioneel rapport is bij een taxatie altijd vereist. Door een gekwalificeerde taxateur van Goedhart Makelaars & Taxateurs in Hoofddorp in te schakelen, bent u gegarandeerd van een betrouwbaar rapport. Een rapport dat wordt geaccepteerd door verzekeraars en instanties zoals de Belastingdienst. Waarvoor schakelt u een taxateur in Hoofddorp in?

Vragen? Stel ze telefonisch

Wilt u een bezichtiging plannen voor een koophuis dat u in ons aanbod heeft gezien? Heeft u vragen over een huurwoning? Of wilt u meer informatie over onze diensten als taxateur, makelaar of verhuurmakelaar in onder meer Hoofddorp? Kom met ons in contact door te bellen naar 023 – 554 07 32.