Makelaar Oegstgeest

Het inschakelen van een makelaar in de regio van Oegstgeest en Leiderdorp is in veel situaties gewenst, al dan niet noodzakelijk. Met een toenemende huizenmarkt is het verstandig om een partij in te schakelen die deze markt voor u in de gaten houdt. Het team van Goedhart Makelaars & Taxateurs heeft meer dan vier decennia kennis en ervaring in huis. Met deze ervaring gaan wij graag voor u op zoek naar uw droomhuis, of we begeleiden u tijdens de verkoop van uw huidige woning.

Schakel een makelaar in voor een koopwoning in de regio van Oegstgeest en Leiderdorp

Een instapklare woning uit een nieuwbouwproject. Een karakteristiek pand met hoge ramen midden in de binnenstad. Of een ruime gezinswoning in een kindvriendelijke omgeving. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar u uit kunt kiezen zodra u de hulp inschakelt van een makelaar in de omgeving van Oegstgeest en Leiderdorp. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bekijk alvast het aanbod aan bestaande woningen en nieuwbouwprojecten. Wellicht staat uw droomhuis er al bij!

  Gecertificeerde taxateur   Voor particulier en zakelijk   Aangesloten bij NWW

Uw woning verkopen? 

Door uw woning te verkopen is het presentatieplaatje het allerbelangrijkste. Uw woning moet opvallen tussen het overige aanbod aan koopwoningen. Door gebruik te maken van onze full-color presentatie, online advertising én het vermelden van uw woning op de websites van onder meer VBO, Huislijn en Funda neemt de kans tot verkoop aanzienlijk toe. Deze diensten en meer zijn standaard inbegrepen bij ons courtagetarief.

Plan een bezichtiging of kennismakingsgesprek

Wilt u een woning bezichtigen? Of wenst u een kennismakingsgesprek te maken om de verkoop van uw woning te bespreken? Het team van Goedhart Makelaars & Taxateurs nabij Oegstgeest en Leiderdorp maakt graag kennis met u. Een afspraak plant u door te bellen naar 0172 - 50 99 73.