Verhuur, aanhuur & beheer

Voor huur, verhuur en beheer van appartementen, woningen, studio's, kamers en VVE’s.                                                                  Bent u op zoek naar woonruimte of wilt u woonruimte te huur aanbieden of professioneel laten beheren?

Goedhart Rentals heeft alle kennis in huis om uw onroerend goed op de meest effectieve wijze te verhuren en kan u uitstekend helpen bij het vinden van een geschikte woonruimte.

Wij zorgen voor het juiste huurcontract en een correcte begeleiding bij het vinden of verhuren van onroerend goed. Wij screenen huurders en verhuurders met behulp van Creditsafe Nederland.

Bent u op zoek naar een woning? Wij begeleiden u graag bij het vinden van een geschikte woning. U kunt hier direct onze bemiddelingsovereenkomst downloaden. Deze verplicht u tot niets omdat wij altijd werken op basis van ‘no cure no pay’. Indien wij dus geen geschikte woning voor u vinden betaald u ook niets!

Download onze Bemiddelingsovereenkomst huurwoning

 

Download ons Model algemene bemiddelingsvoorwaarden

Goedhart Beheer kan u geheel ontzorgen bij het financiële en technische beheer van uw verhuurde woning of appartement. Ook voor het beheren van Verenigingen van Eigenaren hebben wij de expertise en ervaring in huis. Wij maken graag tijd voor u vrij om u een maatwerk oplossing te bieden die voor het beheer dat bij u past!

Voor al uw vragen of wensen kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen:

Goedhart Rentals Leiden
Korevaarstraat 19
2311 JT Leiden

Tel: (071) 512 80 80
Fax: (071) 513 28 85
E-mail: rentals@goedhartvastgoed.nl

Goedhart Beheer Rijnsaterwoude

Herenweg 97a

2465 AD Rijnsaterwoude

Tel:  (0172) 509973
Fax:
(0172) 506610
E-mail:
info@goedhartvastgoed.nl