Property photo 0 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 1 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 2 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 3 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 4 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 5 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 6 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 7 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 8 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 9 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 10 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 11 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 12 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 13 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 14 - Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen
Te koop: Zoutershof 2.0
Adres: Zoutershof Bouwnummer 3, 2371 BK Roelofarendsveen
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 562 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 152 m²
Aanvaarding In overleg
Onderdeel van nieuwbouwproject Zoutershof 2.0
€ 755.000,- v.o.n.

Algemeen

Bouwkavel aan vaarwater met vrijstaande villa!
Kies uw eigen variant!

Kavel 1 is onder optie
Kavel 2 met woning type 1 bedraagt € 730.000,- VON
Kavel 3 met woning type 2 bedraagt € 755.000,- VON
Kavel 4 met woning type 3 bedraagt € 775.000,- VON

Varianten tussen kavel en type woning is uiteraard mogelijk.
Wilt u bijvoorbeeld kavel 3 met woning type 1 of kavel 2 met woning type 3, zolan... Meer informatie
 • Kenmerken
  Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
  Bouwperiode 2020
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Maandag 2 december 2019
  Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05509
Koopsom € 755.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 2 december 2019
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2020
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 562 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 152 m²
Inhoud 640 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan vaarwater
Nabij school
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water Zonnecollectoren
Verwarmingssysteem Vloerverwarming
Warmtepomp
Water verwarming
Zonnecollectoren
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Bouwkavel aan vaarwater met vrijstaande villa!
Kies uw eigen variant!

Kavel 1 is onder optie
Kavel 2 met woning type 1 bedraagt € 730.000,- VON
Kavel 3 met woning type 2 bedraagt € 755.000,- VON
Kavel 4 met woning type 3 bedraagt € 775.000,- VON

Varianten tussen kavel en type woning is uiteraard mogelijk.
Wilt u bijvoorbeeld kavel 3 met woning type 1 of kavel 2 met woning type 3, zolang de kavels beschikbaar zijn, zijn alle varianten zijn mogelijk!

Zoutershof 2.0 is een project van 6 woningkavels die de huidige wijk Zouterhof prachtig aanvult. De komst van ligplaatsen voor boten in de wijk maakt het wonen in deze prachtige waterrijke omgeving meer dan compleet. Deze aanbieding betreft dan ook de resterende 3 van de 6 kavels, waarbij we een mooie kavel inclusief ruime vrijstaande villa met garage aanbieden. Welke woning uw voorkeur heeft mag u zelf bepalen!

Project Zoutershof 2.0
Afgelopen jaren is wel gebleken dat Zoutershof een meer dan gewilde wijk is voor kopers. De wijk is dan ook zorgvuldig ontworpen, waarbij de woningen, erfgrenzen, bestrating en verlichting deze wijk absoluut cachet geven en zorgen voor een fraai straatbeeld. Daarnaast is de wijk voorzien van een eenrichtingsverkeer wat een overzichtelijk geheel geeft maar vooral ook meer veiligheid. Zoutershof 2.0 gaat hier op aansluiten waarbij de bestrating en verlichting in ongeveer dezelfde stijl zal worden ingericht.

Droomhuis
De woningen binnen Zoutershof 2.0 kenmerken zich door het nieuwe bouwen. Dit betekent uiteraard gasloos. U kunt uw keuze maken uit de 3 verschillende woningen waarbij u daarbij natuurlijk nog wel kunt aangeven of u al dan niet een erker wenst of al dan niet één of twee dakkapellen. Wilt u graag toch iets meer leefruimte op de begane grond dan behoort een aanbouw aan de achterzijde of van de gehele zijgevel ook tot de mogelijkheden. Verrekeningen vinden plaats op basis van meer- en minderwerk conform opgave van de aannemer.

De vrijstaande villa's hebben allen een zonnige tuin op het zuiden welke ook nog eens aan polderwater is gelegen. Uw boot afmeren aan uw eigen kade behoort dan ook tot de mogelijkheid.

De woning dankt haar luxe uitstraling mede aan de grote tuin met eigen parkeerplaats. Indien men een aanlegplaats voor bijvoorbeeld een sloep wenst is deze te realiseren door een stukje tuin af te graven waardoor de ligplaats binnen de eigen oevergrens kan worden gerealiseerd. Eventueel kunt u natuurlijk ook één van de ligplaatsen in de wijk aankopen.

Johlex Bouw uit Roelofarendsveen is voor dit project de aannemer. Binnen 3 maanden nadat de omgevingsvergunning is afgegeven kunnen zij starten met de bouw. Het gehele project is dan ook onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente Kaag en Braassem

Separaat is er de mogelijkheid voor het aankopen van een ligplaats in de privéhaven.
Koopsom voor een ligplaats bedraagt € 14.500,- VON

Indeling

De entree van de woning bevindt zich in de zijgevel waardoor de kern met hal/trappenhuis/toilet in het midden van de woning ontstaat. Eromheen kan men de woonfuncties naar eigen inzicht organiseren. De brede puien met openslaande deuren of schuifdeuren zorgen voor veel licht en een optimale belevenis van de tuin. Naast de woning ligt een volledig geïsoleerde gemetselde garage/berging voorzien van elektrisch bedienbare kanteldeur.
Type 2 en Type 3 worden standaard uitgevoerd met een erker aan de zijgevel, tenzij u deze liever niet heeft natuurlijk.

Eerste verdieping

De overloop op de verdieping heeft extra daglicht door het raamkozijn in de zijgevel in de zijgevel bij de trap, daarnaast heeft deze etage de beschikking over een apart toilet op de overloop, de badkamer en drie royale slaapkamer. De woning kenmerkt zich ook op deze verdieping door ruimte, openheid en licht.

Tweede verdieping

De tweede verdieping biedt uitgebreide ruimte voor berging en de technische installaties. Afhankelijk van het type woonhuis is deze verdieping voorzien van een extra dakkapel naast de dakkapel ter hoogte van het trapgat. Uiteraard kunt u zelf bepalen of u deze verdieping nog laat uitvoeren met extra slaapkamers.
Type 3 wordt standaard uitgevoerd met een extra dakkapel, tenzij u deze natuurlijk liever niet heeft.

Tuin

De tuinen van de woningen zijn gelegen op het Zuiden en grenzen allen aan vaarwater.

Bijzonderheden

Aanvulling voor Type 2 en Type 3:

Conform de eerdere beschrijving voor Type 1 waarbij voor Type 2 en Type 3 de woonkamer wordt uitgevoerd met een erker aan de zijgevel met een afmeting van 1,5 x 3,4 meter. Op de tweede verdieping van Type 3 wordt een extra dakkapel gemaakt.

Voor alle typen geldt dat er mogelijkheden zijn voor een aanbouw van 2,5 meter aan de achterzijde of het verbreden van de gehele woning van 6 naar 7 meter.
Prijzen conform opgave van de aannemer.

Plattegronden

Inloggen

Inloggen op mijn Goedhart Makelaars & Taxateurs. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken