Property photo 0 - Zoutershof Bouwnummer 1, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 1 - Zoutershof Bouwnummer 1, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 2 - Zoutershof Bouwnummer 1, 2371 BK Roelofarendsveen Property photo 3 - Zoutershof Bouwnummer 1, 2371 BK Roelofarendsveen
Te koop: Zoutershof 2.0
Adres: Zoutershof Bouwnummer 1, 2371 BK Roelofarendsveen
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 584 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Aanvaarding In overleg
Onderdeel van nieuwbouwproject Zoutershof 2.0
€ 725.000,- v.o.n.

Algemeen

Zoutershof 2.0 - Parel in de Polder

Bouwkavel met vrijstaande villa! Kies uw eigen variant!

In 2008 is op de plek waar voorheen inmakerij H. van Ruiten en Zonen was gevestigd een prachtige woonwijk gerealiseerd die de toepasselijke naam Zoutershof heeft verkregen. De naam Zoutershof verwijst natuurlijk naar de werkzaamheden die hier jarenlang op deze locatie zijn uitgevoerd, het zouten van g... Meer informatie
 • Kenmerken
  Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
  Bouwperiode 2019
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Donderdag 13 december 2018
  Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05444
Koopsom € 725.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 december 2018
Laatste wijziging Donderdag 28 februari 2019
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2019
Dakbedekking Keramisch
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 584 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 624 m³
Oppervlakte externe bergruimte 18 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming
Warmtepomp
Zonnecollectoren
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja

Omschrijving

Zoutershof 2.0 - Parel in de Polder

Bouwkavel met vrijstaande villa! Kies uw eigen variant!

In 2008 is op de plek waar voorheen inmakerij H. van Ruiten en Zonen was gevestigd een prachtige woonwijk gerealiseerd die de toepasselijke naam Zoutershof heeft verkregen. De naam Zoutershof verwijst natuurlijk naar de werkzaamheden die hier jarenlang op deze locatie zijn uitgevoerd, het zouten van groenten om de houdbaarheid te verlengen.

Zoutershof 2.0 is dan ook het nieuwe project van 6 woningkavels die deze nu al fraaie wijk aanvult. De komst van ligplaatsen voor boten in de wijk maakt het wonen in deze prachtige waterrijke omgeving meer dan compleet. 4 van de 6 kavels worden in deze aanbieding aangeboden inclusief ruime vrijstaande villa met garage. De overige twee kavels worden als bouwgrond aangeboden.

Project Zoutershof 2.0
Afgelopen jaren is wel gebleken dat Zoutershof een meer dan gewilde wijk is voor kopers. De wijk is dan ook zorgvuldig ontworpen, waarbij de woningen, erfgrenzen, bestrating en verlichting deze wijk absoluut cachet geven en zorgen voor een fraai straatbeeld. Daarnaast is de wijk voorzien van een eenrichtingsverkeer wat een overzichtelijk geheel geeft maar vooral ook meer veiligheid. Zoutershof 2.0 gaat hier op aansluiten waarbij de bestrating en verlichting in ongeveer dezelfde stijl zal worden ingericht.

Droomhuis
De woningen binnen Zoutershof 2.0 kenmerken zich door het nieuwe bouwen. Dit betekent uiteraard gasloos maar energieneutraal behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt in overleg met de architect en aannemer uw ideale droomhuis samenstellen. Dit kan met één van de modelwoningen als uitgangspunt maar desgewenst ook met een compleet andere idee, mits u hierin wel binnen de voorwaarden van o.a. het bestemmingsplan blijft. De prijsstellingen zijn gebaseerd op de modelwoningen, alle andere opties zullen op basis van calculatie worden uitgevoerd.

De vrijstaande villa's hebben allen een zonnige tuin op het zuiden. De entree bevindt zich aan de zijgevel waardoor de kern met hal/trappenhuis/toilet in het midden van de woning ontstaat. Eromheen kan men de woonfuncties naar eigen inzicht organiseren. De brede puien met schuifdeuren aan de achter- en zijgevel zorgen voor veel licht, een optimale belevenis van de tuin en het fantastische uitzicht. Het middengedeelte van de woning is breed genoeg om onder andere een kinderspeelhoek of bijvoorbeeld een computerwerkplek in te richten. Naast de woning ligt een volledig geïsoleerde gemetselde garage/berging voorzien van elektrisch bedienbare kanteldeur.

De overloop op de verdieping heeft extra daglicht door het raamkozijn, daarnaast heeft deze etage de beschikking over een apart toilet, de badkamer, de slaapkamers en de zoldertrap. Van de drie riante slaapkamers zijn er twee groot genoeg om als hoofdslaapkamers te dienen. De badkamer heeft een eigen raam die het gebruiksgemak vergroot. De woning kenmerkt zich ook op deze verdieping door ruimte, openheid en licht.

De tweede verdieping biedt uitgebreide ruimte voor opslag en technische installaties.

De woning dankt haar luxe uitstraling mede aan de grote tuin met eigen parkeerplaats. Indien men een aanlegplaats voor bijvoorbeeld een sloep wenst is deze te realiseren door een stukje tuin af te graven waardoor deze ligplaats binnen de eigen oevergrens wordt gerealiseerd.

Wij willen u als toekomstige bewoners maximaal inspraak geven in de uitvoering van de woningen op het gebied van materiaalkeuze en uitbreidingsmogelijkheden. Enkele voorbeelden en suggesties hiervan treft u aan in de brochure. Maar eveneens kunnen extra wensen met de aannemers en architect worden besproken om te komen tot een voor u optimale woning.

Indien u op één van de 4 bouwkavels waarop een bouwplan is ontworpen toch een ander type woning wenst te realiseren zou dat, onder nader vast te stellen voorwaarden en in overleg met de bouwpartners, eventueel ook een mogelijkheid zijn.

De omgevingsvergunning kan pas worden aangevraagd na de definitieve besluitvorming van alle vier de kavels en woningen. Het gehele project is dan ook onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente Kaag en Braassem

Het perceel van Kavel 1 beslaat een totale oppervlakte van ca. 584 m2 waarvan ca. 57 m2 uit water bestaat.

Separaat is er de mogelijkheid voor het aankopen van een ligplaats in de privéhaven. Koopsom € 14.500,- VON per ligplaats.

Foto's

Inloggen

Inloggen op mijn Goedhart Makelaars & Taxateurs. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken