Omschrijving

Royale twee onder een kapwoning op 171 m² eigen grond en vrij uitzicht met maar liefst drie schuren waarvan één inpandig en twee houten schuren. Een ruime tuin.  Deze woning bied veel mogelijkheden om aan de achterzijde uit te bouwen, is gelegen in het dorpshart van Rijsenhout en beschikt over vier ruime slaapkamers. De woning is uitstekend gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen, winkels, scholen, sportfaciliteiten, sportverenigingen, openbaar vervoer verbindingen en uitvalswegen richting Amsterdam, den Haag Rotterdam.

Indeling

Entree, ruime hal, hangend toilet met fonteintje, de meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping. De royale woonkamer is gestuct en heeft veel lichtinval door de grote schuifpui. De keuken is gevestigd aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een 6 pits gasfornuis met oven van pilgrim. De gehele beneden verdieping is voorzien van een laminaat vloer (de woonkamer en de hal zijn voorzien van een nieuwe vloer). Via de schuifpui in de woonkamer is de tuin te bereiken. Achter de keuken is een stenen schuur gevestigd waar zich de was en droger opstelling bevind. Buiten in de tuin vindt u nog 2 extra grote houten schuren, deze zijn voorzien van elektriciteit. De woning is goed geisoleerd.

Eerste verdieping

Overloop en 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer, de derde slaapkamer is voorzien van een tapijt vloer. De hoofdslaapkamer is een ruime kamer met vrij uitzicht. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over een deur om eventueel een terras te maken.  De badkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping

Overloop met voldoende bergruimte en de doorgang naar de vierde ruime slaapkamer die is voorzien van een laminaat vloer, in deze kamer bevind zich  ook voldoende bergruimte. Bovendien is deze slaapkamer voorzien van een dakopbouw aan de voor- en achterzijde.

Bijzonderheden

-Bouwjaar: 1967. 
-Ruime achter tuin: 27 m².
-Perceeloppervlakte: 171 m².
-Woonoppervlakte: 127 m².
-Inhoud: 439 m³.
-Externe stenen bergruimte: 23 m².

Kenmerken