Omschrijving

Aan de rand van Rijsenhout gelegen, op een perceel van 183 m2 eigen grond bieden wij u deze goed onderhouden en instapklare hoekwoning uit 1940 aan met ruime losstaande berging en parkeermogelijkheid op eigen terrein. 

Bieden vanaf € 295.000,-- K.K.

Rijsenhout is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, aan de Ringvaart en op steenworp van de Westeinderplassen. Rijsenhout beschikt over diverse voorzieningen, waaronder winkels voor uw dagelijkse boodschappen, basisscholen, kinderopvang en diverse sportverenigingen- en faciliteiten. De uitvalswegen richting o.a. Schiphol, Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Leiden zijn goed bereikbaar.

Indeling

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. U betreedt hier de hal (met gardrobe) die direct toegang geeft tot de woonkeuken met openslaande deuren naar de op het noordwesten gelegen achtertuin met ruime berging. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel- en vriescombinatie, vaatwasser en een 5 pits gasfornuis met oven. Direct vanuit de woonkeuken stapt u de lichte, ruime en net afgewerkte woonkamer binnen welke is voorzien van o.a. inbouwspots en een parketvloer. Verder treft u in de woonkamer de trapkast met kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping aan.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is opgedeeld in drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een inbouwkast, een dakkapel met een draairaam en in de zijgevel een draai-/kiep raam met voorzethor en rolluik. De tweede slaapkamer ligt in het midden van de woning en heeft eveneens een draai-/kiep raam met voorzethor en rolluik. De derde slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een raam met draairaam en deur naar het dak van de uitbouw. De badkamer beschikt over een douche, bad, toilet, wastafel, design radiator, mechanische ventilatie en een draairaam. In de hal is een kastruimte met opstelplaats voor de cv-ketel en een separate wasruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping

Via een smalle trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze is momenteel ingericht als werk- en studeerruimte en beschikt over een radiator en twee dakramen.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1940.
- Woonoppervlak: ca. 89 m2.
- 183 m2 perceeloppervlak.                 
- Goed onderhouden en verzorgde woning.
- Parkeermogelijkheid op eigen terrein. 
- Buitenschilderwerk woning medio 2019 uitgevoerd. 
- Opbouw voorzien van kunststof gevelbekleding in 2019.
- Regenpijpen (zink) vernieuwd in 2019.
- Ramen zijgevel voorzien van rolluiken. 
- Dak- en spouwmuren zijn geïsoleerd, de buitenmuren woning geïmpregneerd.
- cv-ketel type Nefit Ecomline VR (1999). 
- Veel privacy in tuin.
- Ruime berging in de tuin voorzien van binnen- en buiten kraan, binnen- en buiten verlichting en elektriciteitspunt. 
- De badkamer is deels boven de begane grond van het naburige perceel gesitueerd, hetgeen notarieel is vastgelegd.
- Oplevering in overleg.
- Bieden vanaf € 295.000,-- K.K.

Kenmerken