Beschrijving

Let op, Het gaat om een kavel waar geen woonbestemming voor is. 

Aan de dijk van de Herenweg gelegen kavel. Betreft het laatste stuk grond van de onder dijk gelegen nieuwbouw. Alle procedures moeten nog worden doorlopen om tot ontwikkeling te komen. Het groene karakter is van belang op deze locatie, evenals de aan de wegzijde gelegen parkeerplaatsen. De kavel moet nog definitief ingemeten worden maar zal tussen de 700 en 750 m2 bedragen. Onderaan de dijk zal de grens ongeveer halverwege het slootje liggen.

De kavel is gelegen in het karakteristieke dorp Rijnsaterwoude (Gemeente Kaag en Braassem) met een centrale ligging tussen de Westeinderplassen, het Braassemermeer en de Kaag. Midden in ‘t Groene Hart, rust, ruimte, recreatie en buitensport op een centrale locatie in de Randstad.

Het dorp Rijnsaterwoude ligt midden in het Groene Hart van de Randstad. Leimuiden, Schiphol en Alphen aan den Rijn zijn door snel te vinden uitvalswegen binnen 10 minuten te bereiken en ook andere grote steden zoals Leiden (20 min.), Amsterdam (25 min.) en Den Haag (30 min.) zijn vanwege de centrale ligging snel en gemakkelijk te bereiken. Naast de gunstige ligging van Rijnsaterwoude in de Randstad ligt het dorp dus ook midden in het Groene Hart. 

Rijnsaterwoude is een gezellig dorp met een actieve dorpsgemeenschap met circa 1.300 inwoners. Door het kleine dorp kennen de meeste mensen elkaar hier bij naam en kijken ze naar elkaar om. Er is een rijk en actief verenigingsleven met veel betrokken vrijwilligers.

Kenmerken