Beschrijving

Koopsom vanaf € 650.000,--

Water sporters opgelet!

Prachtig gelegen halfvrijstaande semi-bungalow met zonnige tuin direct aan de Ringvaart!

Deze goed onderhouden semi-bungalow is op z'n zachts gezegd fantastisch gelegen op een fraaie locatie direct aan de Ringvaart in het Villapark 'Meerewijck 1'. 

Direct bij de woning kunt u beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen en is beschikking over 2 ligplaatsen. 1 Van de ligplaatsen is direct bij de woning en 1 ligplaats is in de jachthaven van het park gelegen.

Het geheel is gelegen op een perceel van totaal 363m² met blijvend vrij uitzicht over groen en water. Vanaf uw tuin vaart u binnen enkele ogenblikken naar het Braassemermeer, de Westeinder Plassen, de Kaag en de diverse Vaarten en Meren in deze heerlijke woonomgeving.

Deze bungalow is op een uitstekende locatie gelegen aan de rand van het kleinschalige en besloten villapark 'Meerewijck I" met privé-jachthaven, centraal gasten-parkeerterrein en via een slagboom is er toegang tot het park waar de woningen zich bevinden. Hierdoor kan het het geheel worden aangemerkt als een beschermde woonomgeving met volop rust en privacy.

De ligging met volop rust, groen, water en ruimte rondom de woning in combinatie met de centrale ligging t.o.v. de uitvalswegen (A4/A44 en de N207) in de richting Amsterdam/Schiphol, Leiden/Den Haag en Alphen aan den Rijn maken deze woning tot een uniek object en zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Indeling

Parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein, zonnige voortuin met diverse borders en een sfeervolle veranda met zonnig, overdekt terras op het zuiden.

Entree  woning: Hal, garderobekast, uitgebreide meterkast (9 groepen met aardlekschakelaar) en een toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. 

De ruime, watergerichte woonkamer is voorzien van een échte open haard en door de volledig glazen pui aan de achterzijde is er vrij zicht op de tuin en het water. 

Vanuit de woonkamer is er via de openslaande deuren toegang tot de veranda aan de voorzijde en de diepe, zonnige tuin aan de achterzijde. De achtertuin beschikt over diverse terrassen, waardoor u de keuze heeft om lekker in de luwte te zitten of van het vrije uitzicht te genieten aan de waterzijde. In de zijtuin is een vrijstaande houten berging aanwezig.  

De eetkamer geeft toegang tot de woonkeuken aan de voorzijde welke is voorzien van een U-vormige keukenopstelling met hardstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping

Overloop met vide en praktische bergkamer met veel bergruimte, ruime slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel en vaste kastruimte. 2e Slaapkamer met dakkapel en open gewerkte kap en prachtig vrij uitzicht.

Tuin

Grote zonnige tuin aan 3 zijden van de woning met een veranda aan de voorzijde een zonneterras in de luwte naast de woning en een diepe tuin direct aan vaarwater met vrij uitzicht over groen en water.

Bijzonderheden

- Blijvend vrij uitzicht over groen en water!
- Direct aan de 'staande mastroute'. 
- 2 parkeerplaatsen direct bij de woning.
- Beschermd wonen in een rustige groene woonomgeving.
- Deel van de zij-tuin is gehuurd via de VvE, totaal 67m² voor € 518,41 per jaar.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing en vloerisolatie.
- CV Hr combiketel 2014.
- 2 Ligplaatsen (1 direct aan uw tuin en 1 in de Verenigingshaven).
- Alle woningeigenaren zijn lid van Vereniging Meerewijck I , gezamenlijk  
  verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein zoals wegen, groenstroken, 
  jachthaven, straatverlichting e.d. (jaarlijkse VvE. bijdrage ca € 918,--).
- De woning is zowel op de begane grond als op de verdieping eenvoudig uit te breiden. 
- Oplevering in overleg.

Alle biedingen vanaf € 650.000,-- worden in overweging genomen.

Kenmerken