Omschrijving

In een kleinschalig (villa-)park direct aan open vaarwater ('de Kromme Does') bieden wij u een royaal bouwkavel van 1.051 m² eigen grond. 
Direct aan het perceel heeft u de mogelijkheid tot het afmeren van uw boot en is er een open vaarverbinding in de richting van Leiderdorp, het Braassemermeer en de Kagerplassen. 

Hoogmade is zeer centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad en tevens landelijk gelegen met prachtige natuurgebieden en legio wandel-, rij-, fiets- en vaarroutes langs dorpen en weidse polderlandschappen. De Kaag, het Braassemermeer en de Westeinderplassen vormen het vaargebied dat optimaal bereikbaar is vanaf de Kromme Does. 

Dit prachtige en uniek gelegen bouwkavel bied u de mogelijkheden om uw droomwoning naar eigen invulling te realiseren op een zeer centrale locatie direct aan vaarwater!

Bij de afbeeldingen is een voorbeeld bijgesloten van een mogelijke woning op het kavel. Deze afbeeldingen zijn slechts illustratief, maar kunnen we l op het perceel worden gerealiseerd.

Bijzonderheden

- Het kavel wordt bouwrijp opgeleverd.
- Het bestemmingsplan voor deze locatie biedt de mogelijkheid tot het bouwen van 1 royale villa.
- Oplevering in overleg.

Kenmerken