Beschrijving

Rustig gelegen aan de rand van een kindvriendelijke woonwijk in Hoogmade bieden wij u deze hoekwoning. De woning moet opgeknapt worden wat meteen een kans is om dat helemaal naar eigen smaak te doen. De woning beschikt over drie slaapkamers en een op het oosten gelegen achtertuin met berging en garage.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met een basisschool, speelgelegenheid en op korte afstand van het dorpscentrum. Hoogmade is zeer centraal in de Randstad gelegen en heeft een goede ontsluiting op de rijksweg A4. Amsterdam en Den Haag zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Schiphol in circa 15 minuten. Op loopafstand is de bushalte met verbindingen naar Leiden en Alphen aan den Rijn.

Indeling

Vanuit de aan de voorzijde gelegen entree betreedt u de hal die direct toegang geeft tot de woonkamer. Door de hoekligging beschikt de woonkamer over een groot zijraam en daarmee veel lichttoetreding. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en geeft tevens toegang tot een tweede hal met toiletruimte en deur naar de op het oosten gelegen achtertuin. Hier bevinden zich tevens de vrijstaande berging en garage.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Twee aan de achterzijde, één aan de voorzijde. De grote slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot een kleine badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping

Ruime bergzolder met opstelplaats c.v. en dakraam.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1953.
- Woonoppervlak: Ca. 78 m2 
- Zonnige tuin op het oosten.
- Leuke hoekwoning met berging en garage, geheel naar eigen smaak op te knappen.
- Parkeermogelijkheid op eigen terrein.
- Centraal gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk.
- Onder voorbehoud van gunning.
- Oplevering in overleg. 

- Perceeloppervlak: circa 140 m2 exclusief achterpad (49m2).
Het perceel zal nog worden ingemeten en gesplitst. Het achterpad behoort tot de koop.
Hiervoor zal koper recht van overpad verlenen aan aanwonenden.
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan genoemde oppervlakten.

Het betreft een woning van Woondienst Aarwoude, zij zijn een woningcorporatie en mogen niet verkopen aan partijen of bedrijven die de woning voor andere  
doeleinden willen kopen dan voor eigen bewoning.

Vaste notaris: Kroes en Partners in Ter Aar of Alphen aan den Rijn.

Kenmerken