Beschrijving

Let op: wij bieden dit schitterende Penthouse aan met een bieden vanaf prijs van € 795.000,- k.k. 

Soms kom je ergens binnen en zeg je WAUW! Zo ook bij dit geweldige Penthouse, gelegen met zicht op vaarwater "De Kromme Does" in Hoogmade. Met maar liefst 206 m2 woonoppervlakte, een royale hoofdslaapkamer met een enorme inloopkast, twee extra slaapkamers, een geweldige lichte woonkamer met gashaard, een open keuken voorzien van eiland, een loggia en een tweede balkon. Zo maar even in een notendop wat dit geweldige appartement u te bieden heeft. En wat te denken van de 2 parkeerplaatsen, een meer dan ruime berging in de kelder van het complex en de supermarkt aan het aangrenzende winkelplein? Niet slecht toch? Dit alles kunt u vinden in Hoogmade, op enkele autominuten vanaf de A4. Vrij wonen met zicht op water en polderlandschap, dat is hier meer dan mogelijk!

Indeling

De overdekte centrale entree verstrekt u toegang tot het complex. Hier vindt u de brievenbussen, de liftinstallatie en het trappenhuis.

Eerste verdieping

Op de tweede etage ligt dit geweldige penthouse. Vanaf de algemene hal krijgt u toegang tot de hal van het appartement waarbij direct bij binnenkomst naast de garderobe het ruime toilet met urinoir opvalt. Overigens is het gehele appartement ook rolstoel toegankelijk gebouwd, dus mocht u wat slechter ter been zijn is dit geen enkel probleem. Naast dit ruime toilet ligt de berging/stookruimte en daarnaast de badkamer welke is voorzien met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Aan de overzijde van de hal treft u twee slaapkamers met aan het einde van de hal de hoofdslaapkamer met een droom-inloopkast. Met wat aanpassing zou deze inloopkast ook prima bruikbaar gemaakt kunnen worden als vierde slaapkamer. 
De hoofdslaapkamer is ruim en heeft openslaande deuren naar een royaal balkon met zicht op het winkelplein. Als u dan weer terug in de hal de woonkamer binnenkomt zal het u direct opvallen dat deze ruimte vooral erg licht is, en groot! Licht vanwege de vele ramen die over de gehele ruimte zijn gemaakt, met een enkel Frans Balkon. De woonkamer is verder uitgevoerd met een gashaard en een ware sterrenhemel. De prachtige open keuken is echt een blikvanger, voorzien van L-opstelling en eiland en uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Mede door gebruik te maken van diverse verlichting is het een royaal geheel, maar ook gezellig. Over gezelligheid gesproken: de aangrenzende loggia is wel de ruimte bij uitstek voor gezelligheid! Doordat deze ruimte volledig is af te sluiten met glazen schuiframen is het zelfs met de iets lagere temperaturen prima te gebruiken, mede doordat het verwarmbaar is. Opengeschoven in de zomermaanden kunt u het gebruiken als tweede balkon, knus ingericht en met een prachtig weids uitzicht op het water en de weilanden. 

Hoewel de beschrijving dit fraaie penthouse prima weergeeft is dit echt een juweeltje wat u moet ervaren. Hoe goed de omschrijving ook is, in levende lijve ervaren is wel echt noodzakelijk om er het juiste gevoel bij te krijgen.

Balkon

Dit penthouse heeft de beschikking over maar liefst twee balkons. Eén balkon grenst aan de hoofdslaapkamer aan de kant van het winkelplein. Het tweede ruime balkon is uitgevoerd als loggia, is af te sluiten middels glazen wanden en verwarmbaar. Vanaf dit balkon heeft u weids uitzicht over het water en de weilanden.

Bijzonderheden

In de kelder van het complex heeft u de  beschikking over een tweetal zeer ruime parkeerplaatsen. En wat iedereen altijd te kort heeft, namelijk bergruimte, is bij dit appartement ruimschoots aanwezig. In dezelfde kelder heeft u namelijk ook nog een zeer grote berging. 

Kenmerken: 
- Bouwjaar: 2005
- Woonoppervlakte ca. 206m²
- Inhoud appartement: ca. 667 m³.
- Home controle systeem aanwezig met de mogelijkheid tot het op afstand instellen van  uw zonwering en 
  verwarming
- CV-combiketel Nefit bouwjaar december 2019
- geheel gereviseerde WTW installatie met 2 nieuwe geluidsarme motoren
- Parkeerplaatsen op basis van eeuwig durende erfpacht
- Ruime berging in de kelder van het complex
- Twee balkons 
- servicekosten p/mnd voor woning, berging en 2 parkeerplaatsen € 345,09
- pachthuur p/kwartaal voor de parkeerplaatsen € 450,72

Hoogmade ligt zeer centraal in de Randstad op enkele autominuten vanaf de A4. Schiphol en de grote steden alsmede Alphen a/d Rijn en Leiden zijn goed aan te rijden wat het dan ook een ideale ligging geeft voor het woon-werk verkeer in combinatie met de rust en watersport buiten werktijd. 
Zoals al eerder aangegeven moet u dit Penthouse echt hebben gezien om het WAUW-effect te ervaren. Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak en ervaar het zelf!

Kenmerken