Beschrijving

Vanwege grote belangstelling plannen we op dit moment geen bezichtigings afspraken meer in bij deze woning. 
Due to great interest, we are currently no longer scheduling viewing appointments for this property.

Hoekwoning met drie slaapkamers en een royale tuin. De woning heeft een paar rechterhanden nodig maar dat geeft wel de kans de woning volledig eigen te maken. De Kwakel maakt deel uit van de Gemeente Uithoorn. Winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard zijn eenvoudig te bereiken evenals onderwijs- en sportfaciliteiten, het busstation en uitvalswegen richting Haarlem, Schiphol, Amsterdam, Hilversum en Utrecht. 
Sportfaciliteiten zijn letterlijk om de hoek van de woning gelegen en voor de dagelijkse boodschappen kunt u in het centrum van De Kwakel terecht. 
In de omgeving van de woning zijn veel speelplaatsjes te vinden, het Egeltjesbos (park) en een basisschool op een paar 100 meter afstand.

Indeling

De woning heeft aan de voorzijde een zonnige tuin op het zuidwesten. De entree geeft toegang tot de hal met meterkast, garderobe en toiletruimte met fonteintje. De woonkamer is aan drie zijden van ramen voorzien en daardoor aangenaam licht. De woning is deels uitgebouwd aan de achterzijde waar een halfopen keuken is gesitueerd. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een deur naar de op het noordoosten gelegen achtertuin. De achtertuin heeft zowel een achter- en een zij-ingang met een berging van steen en een wat oudere berging van hout. Achter de bergingen bevindt zich nog een gezellige tuin met daarin zithoek die zicht geeft op het sportveld. De naaste buren hebben hier recht van overpad.

Eerste verdieping

Overloop. Twee ruime slaapkamers.  Origineel zat de badkamer aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is nu een bergruimte geworden, wellicht interessant om hier een wasruimte te maken. Aan de achterzijde is wat voorheen een slaapkamer was verbouwd naar badkamer. Deze beschikt onder andere over een groot raam, ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator.

Tweede verdieping

Via vaste trap komen we op de zolderverdieping. Hier bevindt zich de overloop met o.a. een ruime en lichte slaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde. De voorzolder geeft extra bergruimte en de opstelplaats van de C.V., wasmachine en droger.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het Noordoosten en heeft een achter en zij ingang. De twee bergingen zijn ouder en verdienen aandacht. Achter de bergingen bevind zich nog een deel van de tuin waar met zithoek aan een kleine sloot en uitzicht op de sportvelden. Hier dient wel rekening te worden gehouden met het recht van overpad van de twee naastgelegen woningen. Indien de houten berging verwijdert wordt ontstaan een zeer ruime tuin met altijd een plek een in de zon.

Bijzonderheden

-  Woonoppervlakte ca. 88 m²
-  Perceeloppervlak  209 m².
-  Hoekwoning met royale tuin en 2 bergingen.
- Woning heeft 3 ruime slaapkamers en veel extra bergruime.
- Mogelijkheid parkeren naast woning op eigen terrein.
- Rustige woonomgeving.
- Nabij uitvalswegen.
- Oplevering kan op korte termijn.

Kenmerken