Property photo 0 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 1 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 2 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 3 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 4 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 5 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 6 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 7 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 8 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 9 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 10 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 11 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden Property photo 12 - Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden
Te huur: Vriezekoop Zuid 9A, 2451 CP Leimuiden
Type object Wonen overig, ligplaats
Perceeloppervlakte 500 m²
Aanvaarding Direct
€ 350,- /mnd

Algemeen

Bestemming natuur: Fraai perceel grond direct aan de Drecht, de huidige bestemming is ‘Natuur’. Daarmee zijn de gebruiksmogelijkheden beperkt. Zo is het niet toegestaan op het terrein te overnachten, schuurtjes of andere gebouwen te realiseren en permanent als ligplaats te gebruiken. Het perceel ligt aan een rustige weg nabij Leimuiden en is van de weg afgeschermd door een haag. Aan de waterzij... Meer informatie
  • Kenmerken
    Type object Wonen overig, ligplaats
    Bouwperiode 1980
    Aangeboden sinds Vrijdag 12 maart 2021
    Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06891
Huurprijs € 350,- per maand
Borg € 700,-
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 12 maart 2021
Laatste wijziging Woensdag 25 augustus 2021
Bouw
Type object Wonen overig, ligplaats
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1980
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 500 m²
Locatie
Ligging Aan vaarwater
Aan water
Platteland
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Kadastrale gegevens
Kaag en Braassem c 1792 Kaag en Braassem c 1792
Perceeloppervlakte 500 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bestemming natuur: Fraai perceel grond direct aan de Drecht, de huidige bestemming is ‘Natuur’. Daarmee zijn de gebruiksmogelijkheden beperkt. Zo is het niet toegestaan op het terrein te overnachten, schuurtjes of andere gebouwen te realiseren en permanent als ligplaats te gebruiken. Het perceel ligt aan een rustige weg nabij Leimuiden en is van de weg afgeschermd door een haag. Aan de waterzijde kijkt u uit over de Drecht en de daarachter gelegen weilanden. In de verte ziet u de zeilboten op de Westeinderplassen. De voorzijde van de kavels kijken uit over de weilanden richting Leimuiden/Rijnsaterwoude.

Op dit moment betreft het een groter perceel wat opgesplitst wordt door de eigenaar, in twee percelen van 500 m². Op de nieuwe percelen zijn verder geen faciliteiten. Vanaf de weg gezien blijft de linker helft van het perceel (inclusief berging) in bezit van eigenaar, het rechter deel wordt verhuurd.

Wij konden dit perceel niet anders in de systemen aanmelden als bouwgrond, zoals hierboven gemeld, het betreft geen bouwgrond maar heeft bestemming natuur. Het is niet toegestaan om op het perceel te bouwen, te overnachten en/of uw boot meerdaags aan te leggen.

Diverse voorzieningen bevinden zich op fiets-/vaarafstand in Leimuiden.

Bijzonderheden

- Fraaie ligging aan de Drecht.
- Bestemming 'Natuur'; niet mogelijk om op het perceel te bouwen, te overnachten of permanent aan te meren met de boot.
- Kadastrale inmeting/opsplitsing vind plaats na sluiten van de huurovereenkomst.

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Goedhart Makelaars & Taxateurs. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken