Beschrijving

Nieuwe bedrijfsunits met een oppervlakte van 156m² verdeeld over een begane grond en een 1e etage. Deze nieuwe bedrijfsunits zijn zeer centraal gelegen midden in het Groene Hart van de Randstad met uitstekende verbindingen in de richting Alphen aan den Rijn, Utrecht en Rotterdam! Toegang tot het bedrijfsterrein door middel van een hekwerk. Dit hekwerk is 's-nachts afgesloten.  Eigen toilet, krachtstroom op begane grond en 1e etage, wastafel met elektrische boiler voor warm water, vloerverwarming d.m.v. warmtepomp (begane grond en 1e etage). Door middel van de deuren dakkapel is het mogelijk om auto's, boten of restauratieobjecten op de 1e Etage te plaatsen.
Nog beschikbaar unit 12, 13, 14, 19, 20 en 21. 

De Meije, een mooi gebied om te werken, wonen en zelfs uw hobby uit te oefenen, gelegen midden in het Groene Hart.

De Meije is een lintdorp en ligt midden in het Groene Hart. De boerderijen en woonhuizen staan aan een kronkelig landweggetje met een oer-Hollands karakter. In de nabije omgeving zijn voldoende voorzieningen aanwezig. Zo ligt het centrum van Bodegraven op een afstand van ca. 7 autominuten. Bodegraven kent een goed bereikbaar dorpscentrum met alle voorzieningen van openbaar vervoer (ook een NS-station), winkels tot basis onderwijs. Dankzij haar ligging aan de A12 en N11 zijn alle grote steden van de Randstad goed en snel te bereiken. Het beste van twee werelden, met het levendige en de faciliteiten van de randstad met Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Gouda op korte afstand alsmede de grote steden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag uitstekend bereikbaar door de ligging op enkele minuten van de oprit naar de A12 en de N11. Centraler in Nederland kunt u niet werken!

De hoekunit C12 heeft een opslag van € 100,-- p/mnd. vanwege de extra dakkapel en het vrije uitzicht.

Bijzonderheden

- In bedrijfsverzamelgebouwen mogen hobbymatige- en/of bedrijfsmatige activiteiten plaatsvinden voor zover de bedrijfsmatige activiteiten behoren tot de categorieën 1 en 2.
- Krachtstroom aanwezig.
- Oplevering in overleg.

Kenmerken