Bedrijfspand te koop Leiden

Bent u op zoek naar een bedrijfspand dat te koop wordt aangeboden in de omgeving van Leiden? Wij bieden diverse panden aan, waarvan er vast en zeker een voldoet aan uw wensen. Een makelaar van Goedhart Makelaars & Taxateurs ondersteunt u in uw zoektocht naar een geschikt pand, door middel van een professionele taxatie bijvoorbeeld. Hierdoor weet u te allen tijde waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen keuze maken tussen de verschillende panden.

Een bedrijfspand dat aan al uw wensen voldoet staat te koop in of nabij Leiden

Ons ruime aanbod aan panden bestaat uit bedrijfspanden van verschillende afmetingen, op diverse locaties binnen de driehoek tussen Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Wij presenteren deze panden op een aantrekkelijke manier, zodat u een goede inschatting kan maken of het bedrijfspand dat te koop staat in bijvoorbeeld Leiden aan uw wensen voldoet. U ziet op onze website enkel full colour foto’s, interactieve plattegronden en video’s van hoge kwaliteit. U weet hierdoor direct of een bedrijfspand aan uw wensen voldoet.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Bekijk het volledige aanbod

Er staan diverse panden in Leiden te koop op onze website, waar u zeker een geschikt bedrijfspand tussen vindt. Zit hier geen pand tussen dat u aanspreekt? Neem dan gerust contact op met onze makelaars door te bellen naar 023 - 554 07 32. Wij gaan dan samen met u op zoek naar een bedrijfspand dat wel aan uw wensen voldoet.