Een verhuurmakelaar uit Hoofddorp

Goedhart Makelaars & Taxateurs is, met meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring, een betrouwbare verhuurmakelaar in de omgeving van Hoofddorp. Wij hebben een ruim aanbod aan huurwoningen voor particulieren, maar bieden ook bedrijfspanden aan die ondernemers kunnen huren. Daarnaast verhuurt u uw woning of bedrijfspand nabij Hoofddorp met de hulp van onze verhuurmakelaar.

De verhuurmakelaar biedt panden aan in en nabij Hoofddorp

Wij bieden diverse huurwoningen aan in Hoofddorp en daarbuiten. Er zijn diverse situaties denkbaar waarbij een huurwoning een ideale oplossing is. Het is goed mogelijk dat u regelmatig in het buitenland verblijft of dat u in een overbruggingsfase zit tussen de verkoop en koop van uw huis. Het maakt niet uit in welke situatie u zit, onze makelaardij biedt diverse huurwoningen aan in onder andere Roelofarendsveen of Hoofddorp. Hiervan voldoet er vast en zeker een aan uw wensen.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Stel uw vragen telefonisch

Heeft u vragen over een huurwoning of koopwoning die u in ons aanbod heeft gezien? Of wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening als verhuurmakelaar in de omgeving van Hoofddorp? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 023 – 554 07 32. We horen graag van u, zodat wij u kunnen voorzien van gedegen advies.