Uw woning verhuren in Roelofarendsveen

Wilt u uw woning verhuren in de omgeving van Roelofarendsveen? De begeleiding van een ervaren makelaar komt dan goed van pas. De makelaars van Goedhart Makelaars & Taxateurs, met kantoren in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering en Rijnsaterwoude, begeleiden u graag gedurende het hele traject. Wij voorzien u bijvoorbeeld van advies bij het opstellen van het huurcontract en zoeken een geschikte huurder voor u.

De presentatie is belangrijk wanneer u uw woning wilt verhuren in Roelofarendsveen

Het is erg belangrijk om uw woning goed te presenteren wanneer u deze wilt verhuren of verkopen. Uw woning moet namelijk opvallen tussen de rest van het aanbod. Wij presenteren uw woning met full colour afbeeldingen in ons verhuuraanbod, in online advertenties en op websites van onder andere VBO, Huislijn en Funda. De kans op verhuur neemt hierdoor aanzienlijk toe. Deze diensten zijn standaard wanneer u ons inschakelt om uw woning in de omgeving van Roelofarendsveen te verhuren.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Plan een kennismakingsgesprek

Wilt u graag advies ontvangen van een ervaren makelaar omdat u uw woning in Roelofarendsveen wilt verhuren? Wij maken kennis graag kennis met u in een van onze kantoren in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude. Plan een afspraak door te bellen naar 0172 - 50 99 73.