Een bedrijfsmakelaar uit Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijfsmakelaar die u ondersteunt in de (ver)koop, (ver)huur of taxatie van een bedrijfspand in de omgeving van Leiden? De makelaars van Goedhart Makelaars & Taxateurs staan al ruim 40 jaar voor u klaar met een ruime kennis van de lokale huizenmarkt. Hierdoor zijn wij u uitstekend van dienst met ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele traject.

De werkzaamheden van onze bedrijfsmakelaar uit Leiden

Onze bedrijfsmakelaar is niet enkel actief in Leiden, maar ook in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Hoofddorp. Wij helpen u wanneer u op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand in deze regio’s. U vindt in ons aanbod diverse prachtige panden waarvan er vast en zeker één voldoet aan uw wensen. Het is echter ook mogelijk om een bedrijfsmakelaar van ons kantoor in Leiden in te schakelen wanneer u uw bedrijfspand wil verkopen of verhuren. Wij voorzien u in dit geval van ondersteuning en wanneer nodig een professionele taxatie.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die de bedrijfsmakelaar van ons kantoor in Leiden u biedt met betrekking tot uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172 - 50 99 73. We helpen u graag verder.