Een bedrijfsmakelaar uit Leiden

De ervaren bedrijfsmakelaar van ons kantoor in Leiden ondersteunt u graag bij de taxatie, (ver)koop of (ver)huur van een bedrijfspand. De makelaars van Goedhart Makelaars & Taxateurs staan al ruim 40 jaar voor u klaar met uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt. U profiteert dan ook van gedegen begeleiding gedurende het gehele traject waarmee wij de gunstigste voorwaarden én prijs voor u weten te bemiddelen.

De werkzaamheden van onze bedrijfsmakelaar uit Leiden

Onze bedrijfsmakelaar is niet enkel actief in Leiden, maar ook in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Hoofddorp. Wij luisteren graag naar uw wensen, zodat we een bedrijfspand in deze regio kunnen vinden die volledig aan uw wensen voldoet. U vindt in ons aanbod diverse mooie panden, waarvan er vast en zeker één bij u past. U schakelt een deskundige bedrijfsmakelaar van ons kantoor in Leiden echter ook in wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren. Wij voorzien u in dit geval van ondersteuning en, indien nodig, een professionele taxatie. U weet dankzij onze ondersteuning te allen tijde waar u aan toe bent.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de begeleiding van de bedrijfsmakelaar van ons kantoor in Leiden, die u helpt om een prachtig pand te (ver)huren of (ver)kopen tegen gunstige voorwaarden én een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172 - 50 99 73. We helpen u graag verder.