Onze makelaar ondersteunt u in Leimuiden

Wilt u een pand (ver)kopen, (ver)huren of taxeren en bent u op zoek naar een ervaren makelaar uit de omgeving van Leimuiden? De makelaars van Goedhart Makelaars & Taxateurs staan voor u klaar in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering en Rijnsaterwoude. Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring binnen de makelaardij in deze regio, waardoor wij de lokale huizenmarkt goed kennen.

Schakel onze makelaar in voor uw pand in de omgeving van Leimuiden

Onze makelaar ondersteunt zowel particulieren als ondernemers die een pand in Leimuiden, of elders in de regio zoals Woubrugge, op het oog hebben. U schakelt ons niet enkel in voor de koop of verkoop van een woning, maar ook voor de koop van een bedrijfspand. Wij zijn namelijk ook actief als bedrijfsmakelaar. U vindt in ons ruime aanbod dus niet enkel woonhuizen, maar ook kantoorruimten in verschillende afmetingen. Wij bieden een complete dienstverlening aan met betrekking tot de makelaardij.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Vraag advies aan een ervaren makelaar

Het is goed mogelijk dat u niet precies weet welke stappen u moet ondernemen wanneer u een pand wilt (ver)kopen, (ver)huren of taxeren. Een makelaar van ons kantoor in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude voorziet u graag van advies over uw pand in Leimuiden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0172 - 50 99 73.