Een makelaar nabij Woubrugge

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die u helpt tijdens uw zoektocht naar een pand nabij Woubrugge? Goedhart Makelaars & Taxateurs beschikt over diverse kantoren in de omgeving, zowel in Leiden als in Hoofddorp, Oude Wetering en Rijnsaterwoude. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring als makelaar, waardoor wij de huizenmarkt in en rondom Woubrugge goed kennen.

De diverse werkzaamheden van een makelaar uit de omgeving van Woubrugge

Onze makelaar is u van dienst met verschillende werkzaamheden binnen de makelaardij, zowel voor panden in Woubrugge, maar bijvoorbeeld ook in Leimuiden. Wij ondersteunen zowel particulieren als ondernemers wanneer zij een pand willen kopen of huren. U schakelt ons echter ook in voor de huur of verhuur van uw pand, wij helpen u in dit geval in de zoektocht naar een geschikte huurder en voorzien u van advies met het opstellen van de huurovereenkomst.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Bespreek uw wensen met ons

Wij ondersteunen u dus met allerlei verschillende werkzaamheden binnen de makelaardij. Neem contact met onze kantoren in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude door te bellen naar 0172 - 50 99 73. U bespreekt uw wensen met een ervaren makelaar die u adviseert over de mogelijkheden van uw pand in Woubrugge. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.