Een makelaar nabij Alphen aan den Rijn

Goedhart Makelaars & Taxateurs is actief als makelaar voor particulieren en als bedrijfsmakelaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijfspand in de omgeving van Alphen aan den Rijn. De makelaars van onze vestigingen in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering en Rijnsaterwoude beschikken over ruim 40 jaar ervaring binnen de makelaardij. Zij zijn hierdoor goed op de hoogte van de huizenmarkt rondom Alphen aan den Rijn en kunnen u als makelaar of bedrijfsmakelaar uitstekend begeleiden.

De dienstverlening van onze ervaren makelaar of bedrijfsmakelaar uit de omgeving Alphen aan den Rijn

Wij zijn u van dienst als makelaar of bedrijfsmakelaar wanneer u een pand in de omgeving van Alphen aan den Rijn wilt verkopen, aankopen, verhuren, huren of taxeren. Wanneer u besluit om ons in te schakelen, voorzien wij u gedurende het volledige traject van uitstekend advies en begeleiding. U weet dankzij onze professionele taxatie te allen tijde wat u kunt verwachten, zodat u niet voor verassingen komt te staan wanneer u een pand te koop of te huur aanbiedt of wanneer u een pand wilt aanschaffen.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Bespreek uw wensen met ons

U kunt bij ons terecht wanneer u als particulier op zoek bent naar een makelaar of als ondernemer op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar die u helpt in uw zoektocht naar een pand in bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn. Wij staan daarnaast voor u klaar wanneer u een pand wilt laten taxeren, wilt verkopen of verhuren. Ontdek onze complete dienstverlening door contact op te nemen met ons. U bereikt de ervaren medewerkers van ons kantoor in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude door te bellen naar 0172 - 50 99 73.