Uw woning verkopen in Roelofarendsveen

Wilt u uw woning verkopen in de omgeving van Roelofarendsveen? Goedhart Makelaars & Taxateurs bezit ruim 40 jaar ervaring als makelaar in de omgeving van Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering en Rijnsaterwoude. Wij beschikken hierdoor over ruime kennis van de lokale huizenmarkt, waardoor wij een geschikte partij zijn om u te ondersteunen bij het verkopen van uw woning in Roelofarendsveen.

Uw woning verkopen met de hulp van een ervaren makelaar nabij Roelofarendsveen

Wij voorzien u graag van advies en ondersteuning tijdens het verkopen van uw woning in Roelofarendsveen. Onze dienstverlening begint tijdens een persoonlijk gesprek, waarbij wij uw wensen in kaart brengen. Vervolgens laat u ons een professionele taxatie uitvoeren, wij weten de reële waarde van uw pand goed te bepalen. Wij noteren onze bevindingen in een officieel rapport, die geaccepteerd wordt door banken, verzekeraars en overheidsinstanties. Onze dienstverlening stelt u in staat om uw woning in Roelofarendsveen en omgeving eenvoudig te verkopen of te verhuren.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Plan telefonisch een kennismakingsgesprek in

Wij helpen u graag met het verkopen van uw woning in Roelofarendsveen, of ergens anders in de omgeving van Leiden, zoals Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen met onze ervaren makelaars door te bellen naar 0172 - 50 99 73.