Een bedrijfsmakelaar in Hoofddorp

Goedhart Makelaars & Taxateurs is werkzaam als bedrijfsmakelaar in de omgeving van Hoofddorp. U vindt in deze omgeving prachtige panden met grote ramen, waardoor er erg veel lichtinval mogelijk is. Deze panden bieden u en uw organisatie een prettige, representatieve plek om te werken en gasten te ontvangen, mede ook door de centrale ligging.

De diensten van onze bedrijfsmakelaar in Hoofddorp

Onze bedrijfsmakelaar ondersteunt u in uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand in de omgeving van Hoofddorp. Wij doen dit door u onder andere te voorzien van aankoopbegeleiding en een betrouwbare taxatie, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht voor zowel het huren als kopen van bedrijfspanden. Hierdoor vinden wij te allen tijde een pand dat bij uw situatie past, zodat u deze met een prettig gevoel kunt huren of kopen.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Bekijk ons volledige aanbod aan panden

Wij beschikken over een ruim aanbod aan bedrijfspanden van verschillende afmetingen die u zowel kunt huren als kopen. De bedrijfsmakelaar van ons kantoor in Hoofddorp helpt u graag verder tijdens uw zoektocht naar een pand dat naadloos bij uw wensen aansluit. U vraagt eenvoudig advies of hulp aan ons door te bellen naar 0172 - 50 99 73. We horen graag van u.