Een bedrijfsmakelaar in Hoofddorp

Goedhart Makelaars & Taxateurs is werkzaam als bedrijfsmakelaar in de omgeving van Hoofddorp. Wij kennen de lokale markt en het zakelijk vastgoed dan ook als geen ander. U vindt in deze regio prachtige panden met grote ramen, waardoor er erg veel lichtinval mogelijk is. Deze panden bieden u en uw organisatie een prettige, representatieve plek om te werken en gasten te ontvangen, mede door de centrale ligging in het land.

De diensten van onze bedrijfsmakelaar in Hoofddorp

Onze bedrijfsmakelaar ondersteunt u in uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand in de omgeving van Hoofddorp, zoals Leiden. Wij voorzien u hiervoor onder andere van aankoopbegeleiding en een betrouwbare taxatie, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. U profiteert hierbij van de diensten van een betrouwbare en ervaren verhuurmakelaar of aankoopmakelaar van zakelijk vastgoed. Onze bedrijfsmakelaar vindt te allen tijde een pand in Hoofddorp dat bij uw situatie past, zodat u deze met een prettig gevoel kunt huren of kopen.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Bekijk ons volledige aanbod aan panden

Wij beschikken over een ruim aanbod aan bedrijfspanden van verschillende afmetingen die u zowel kunt huren als kopen. De bedrijfsmakelaar van ons kantoor in Hoofddorp helpt u graag verder tijdens uw zoektocht naar een bedrijfspand dat naadloos bij uw wensen aansluit. U vraagt ons eenvoudig om advies of hulp door te bellen naar 0172 - 50 99 73 of door een e-mail te sturen naar info@goedhartvastgoed.nl. We horen graag van u.