Aankoopmakelaar Hoofddorp

Met een gespannen huizenmarkt is het inschakelen van een aankoopmakelaar in Hoofddorp een slimme keuze. U bent te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de huizenmarkt en kunt hierdoor spoedig reageren op het huis waar uw voorkeur naar uit gaat. Wilt u juist uw huis verkopen in bijvoorbeeld Hoofddorp? Ook in dat geval is Goedhart Makelaars & Taxateurs dé makelaardij waar u moet zijn. Met meer dan veertig jaar aan ervaring leiden wij ook uw huis graag tot een succesvolle verkoop

Schakel professionele aankoopbegeleiding in van de aankoopmakelaar in Hoofddorp

Of u nu uw eerste huis koopt of gaat verhuizen vanwege gezinsuitbreiding. De aankoop van een huis is altijd spannend. U wilt het huis dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. De zoektocht naar uw droomwoning wordt vergemakkelijkt door een aankoopmakelaar in bijvoorbeeld Hoofddorp in te schakelen. Wij werken met een courtage, bestaande uit een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk te onderhanden koopprijs. Spreekt u liever een vast tarief af? Dat is uiteraard ook geen probleem.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Een huis verkopen in Hoofddorp middels een uitstekende presentatie van uw woning

Zodra u uw huis gaat verkopen is het totaalplaatje beslissend. Uw (potentiele) kopers baseren een eerste indruk op het beeld dat getoond worden. Middels professionele fotografie volgens de laatste technieken valt uw woning écht op. U kunt hierbij denken aan 360 graden fotografie, interactieve 2D en 3D plattegronden en een walkthrough video door uw woning. Wilt u uw huis verkopen in Hoofddorp met deze manier van fotografie en/of video. Neem vandaag nog contact met ons op.

Uw huis kopen of verkopen met Goedhart Makelaars & Taxateurs

Wilt u uw huis verkopen, of schakelt u juist een aankoopmakelaar van Goedhart Makelaars & Taxateurs in Hoofddorp in? Voor het inplannen van een afspraak belt u naar 023 - 554 07 32.