Een aankoopmakelaar uit Hoofddorp

Een aankoopmakelaar uit Hoofddorp inschakelen is erg verstandig nu de huizenmarkt gespannen is. Het advies van Goedhart Makelaars & Taxateurs vergemakkelijkt de zoektocht naar een geschikte woning die naadloos aansluit op uw wensen. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling op de huizenmarkt, vandaar dat onze aankoopmakelaar u goed kan helpen om een geschikte woning in de omgeving van Hoofddorp te vinden.

Een professionele presentatie door de aankoopmakelaar in Hoofddorp

Wij merken vaak dat het totaalplaatje beslissend is om uiteindelijk over te gaan tot de koop van een woning. De eerste indruk van een woning is bepalend. Wij presenteren alle woningen in ons aanbod op een aantrekkelijke manier, middels full colour afbeeldingen, interactie plattegronden en video’s. Deze afbeeldingen, plattegronden en video’s stellen u in staat om goed in te schatten welk van de huizen aan uw wensen voldoet en hier een weloverwogen keuze tussen te maken. Wij zijn als aankoopmakelaar werkzaam in de regio Hoofddorp, maar ook in Nieuw Vennep, Woubrugge of Leimuiden.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Vraag meer informatie aan onze makelaars

De aankoopmakelaar van ons kantoor in Hoofddorp ondersteunt u graag bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wanneer u besluit om ons in te schakelen, werken wij met een courtage. Dit bestaat uit een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopprijs. U kunt echter ook voor een vast tarief kiezen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 023 - 554 07 32.