Verhuurmakelaar Leiden

Goedhart Makelaars & Taxateurs is dé verhuurmakelaar in de omgeving van Leiden. U kunt bij ons terecht als u een huurwoning zoekt in plaatsen zoals Hoofddorp, Rijnsaterwoude en Oude Wetering, maar ook in de prachtige binnenstad van Leiden zelf.

Onze verhuurmakelaar zoekt uw droomwoning in Leiden

Wenst u een woning te huren? Bijvoorbeeld omdat u een overbruggingsfase heeft tussen de verkoop van uw huidige woning en de koop van uw nieuwe woning? Of omdat u veel reist voor uw werk en hierdoor geen vaste lasten het hele jaar door wilt? In beide gevallen is het inschakelen van een verhuurmakelaar in bijvoorbeeld Leiden dé uitkomst. Ga voor een fraaie woning die de stad zo kenmerkend maakt. Hoge ramen, dus veel lichtinval, en de centrale ligging maken de huurwoning aangenaam om in te wonen.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Huur een van onze bedrijfspanden

Wij zijn niet enkel actief als verhuurmakelaar voor particulieren, ook bedrijven kunnen bij ons in Leiden terecht. Wij beschikken als bedrijfsmakelaar over diverse panden die u kunt huren. U maakt in een van de karakteristieke panden van Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude vast en zeker indruk op (potentiële) klanten.

Plan een afspraak in voor uw huur of verhuur

Wilt u meer informatie ontvangen over onze expertise als verhuurmakelaar in Leiden? Wij plannen graag een afspraak met u in zodat we elkaar beter leren kennen. U maakt deze afspraak door te bellen naar 071 – 514 60 56.