Verhuurmakelaar Leiden

Zodra u een huurwoning zoekt schakelt u Goedhart Makelaars & Taxateurs in; dé verhuurmakelaar in onder meer Leiden. Maar ook plaatsen zoals Hoofddorp, Rijnsaterwoude en Oude Wetering reken wij tot de zoekgebieden. Ga voor karakteristiek en kies voor een prachtig pand in de binnenstad. En dat voor een vaste prijs per maand.

De verhuurmakelaar gaat op zoek naar uw droomwoning in Leiden

Wenst u een woning te huren? Bijvoorbeeld omdat u een overbruggingsfase heeft tussen de verkoop van uw huidige woning en de koop van uw nieuwe woning? Of omdat u veel reist voor uw werk en hierdoor geen vaste lasten het hele jaar door wilt? In beide gevallen is het inschakelen van een verhuurmakelaar in bijvoorbeeld Leiden dé uitkomst. Ga voor een fraaie woning die de stad zo kenmerkend maakt. Hoge ramen, dus veel lichtinval, en de centrale ligging maken de huurwoning aangenaam om in te wonen.

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Laat het technische en financiële beheer over aan Goedhart Makelaars & Taxateurs door te kiezen voor huurbeheer in Leiden

Het huurbeheer van uw onroerend goed in Leiden laat u over aan Goedhart Makelaars & Taxateurs. Bent u in het bezit van onroerend goed en huurt u dit liever onder? Maar wilt u ontzorgd worden bij het technische en financiële beheer? In dat geval is huurbeheer in Leiden, of in bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn, een slimme oplossing. Met de nodige kennis en expertise in huis bieden wij u een oplossing op maat. Een oplossing die voor uw type beheer het beste aansluit.

Plan een afspraak in voor uw huur of verhuur

Wilt u meer informatie ontvangen over onze expertise op het gebied van huurbeheer of als verhuurmakelaar in Leiden? In dat geval plannen we graag een afspraak met u in om u beter te leren kennen. Deze afspraak maakt u door te bellen naar 071 – 514 60 56.