Een taxatie nabij Alphen aan den Rijn

Een taxatie van uw onroerend goed nabij Alphen aan den Rijn laat u het beste over aan een gecertificeerd taxateur. Goedhart Makelaars & Taxateurs heeft meerdere betrouwbare, professionele en deskundige taxateurs in dienst. Hiermee garanderen wij u dat uw taxatierapport door verschillende instellingen, zoals verzekeringsmaatschappijen en banken, wordt goedgekeurd.

Voor welke doeleinden is een taxatie nabij Alphen aan den Rijn gewenst?

Een taxatierapport is voor diverse doeleinden gewenst. Wij zijn een geschikte partij voor zowel een zakelijke als particuliere taxatie, aangezien wij over ruim 40 jaar ervaring beschikken. Enkele zaken waarbij een taxatie in bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn, Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude noodzakelijk is, zijn:

  • Overdracht van privé naar BV of andersom;
  • Overdracht van ouders naar kinderen;
  • Aan- of verkoop van een woning;
  • Bepaling van de huurwaarde;
  • Bepaling van de beleggingswaarde.
g van de beleggingswaarde.
Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

Stel uw vragen of plan telefonisch een afspraak

Heeft u een woning gezien waar u een taxateur in de omgeving van Alphen aan den Rijn voor in wilt schakelen? Of wilt u een taxatie van uw onroerend goed in de regio van Alphen aan den Rijn laten uitvoeren? Kom met de ervaren medewerkers van ons kantoor in Leiden, Hoofddorp, Oude Wetering of Rijnsaterwoude in contact door te bellen naar 0172 - 50 99 73.