Huis verkopen Leiden

Een huis verkopen of aankopen in Leiden is een belangrijke beslissing, die u gemiddeld maar 1 à 2 keer in uw leven maakt. Het is hierdoor begrijpelijk dat u een makelaardij wenst die luistert naar wat ú wilt. Door een ervaren makelaardij zoals Goedhart Makelaars & Taxateurs weet u zeker dat uw belangen het beste worden behartigd.

Van welke diensten profiteert u als u uw huis gaat verkopen door Goedhart Makelaars & Taxateurs in Leiden?

Een huis verkopen in Leiden, of in nabijgelegen plaatsen zoals Hoofddorp of Oegstgeest, en omgeving start in de meeste gevallen online. Uw (potentiele) kopers vormen een eerste mening zodra ze in contact komen met het fotomateriaal van uw woning. Het is begrijpelijk dat u zaken als professionele fotografie liever overlaat aan ons. Naast de fotografie zijn er diverse andere diensten standaard inbegrepen bij het courtagetarief. Voorbeelden van deze diensten zijn:

  • Het plaatsen van een ‘TE KOOP’ bord of poster;
  • Het vermelden van uw woning op het landelijk uitwisselingssysteem van alle makelaars;
  • Het presenteren van uw woning in onze verscheidene etalages;
  • Het plaatsen van uw woning met foto’s op websites zoals VBO, Huislijn en Funda;  
  • Het actief adverteren van uw woning via sociale media, waaronder Facebook.

De fotografie wordt uitgevoerd middels de laatste technieken. Hierbij kunt u denken aan 360 graden fotografie, interactieve 2D en 3D plattegronden en een walkthrough video door uw woning. Schakelt u deze technieken en actief adverteren in zodra u uw huis wilt verkopen in de regio van Leiden?

Gecertificeerde taxateur Voor particulier en zakelijk Aangesloten bij NWWI

De aankoopmakelaar beschikt over een groot zoekersbestand in de regio van Leiden

Een huis kopen is een spannende aangelegenheid. Met een gespannen huizenmarkt wilt u voorkomen dat uw droomwoning aan uw neus voorbij gaat. In dat geval is het inschakelen van een aankoopmakelaar in Leiden een weloverwogen keuze. Wij brengen uw wensen in kaart middels een persoonlijk gesprek. Komt een koopwoning overeen met uw wensen? Dan plannen wij een bezichtiging in met de verkopende partij. Wenst u het huis graag te kopen? Met meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring voeren wij de onderhandelingen voor u. U wordt door de aankoopmakelaar in Leiden volledig ontzorgd.

Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in

Voor het inschakelen van de aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van Goedhart Makelaars & Taxateurs in Leiden plant u telefonisch een afspraak in. Hiervoor belt u naar 071 – 514 60 56.