De Witte Roos Fase III

2321, Leiden
van € 145.000,- tot € 215.000,- v.o.n.

Beschrijving

TE KOOP
Rooseveltstraat 8-10 te Leiden (Type B) ‘De Witte Roos, fase 3’ (2321 BM)

ALGEMEEN
Aan de Rooseveltstraat 8-10 in Leiden wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld. Het gaat om het project ‘De Witte Roos, fase 3’. Het bedrijfsverzamelgebouw zal een moderne uitstraling krijgen en is ontworpen met hoogwaardige materialen. Het project is bedoeld voor bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats (al dan niet met bedrijfskantoor), showroom of anderszins, met eigen parkeerplaatsen. Op bedrijventerrein ‘Roosevelt’ is een grote diversiteit aan bedrijven te vinden en bovendien is het bedrijventerrein gelegen nabij Rijksweg A4, alsmede de Provinciale wegen N206 en N11.
‘De Witte Roos, fase 3 is multifunctioneel en bovendien uitermate geschikt te noemen indien u een startende ondernemer bent of juist toe bent aan een volgende stap met uw bedrijf!
Bouwjaar 2016 -2017.

BEREIKBAARHEID
De Rooseveltstraat heeft van origine een industrieel karakter. De laatste jaren is hard gewerkt aan revitalisatie van het terrein en mede door vestiging van een aantal showrooms en de bouw van nieuwe bedrijfspanden is de uitstraling sterk verbeterd. Aan de rand van de Leidse binnenstad is het een prima locatie voor aanbieders van producten en diensten in de Leidse regio, maar ook de aansluiting met de A4 ligt vlakbij, waardoor de bereikbaarheid optimaal is. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Diverse bushalten zijn gesitueerd in de directe omgeving van het bedrijfsverzamelgebouw.

OPPERVLAKTE / INDELING
Object Type I:
De units hebben in totaal een oppervlakte van ca. 134 m² en zijn als volgt ingedeeld:
Begane grond: ca. 67 m² bedrijfsruimte;
Eerste verdieping: ca. 67 m² kantoor-/showroomruimte.

Object Type II:
De units hebben in totaal een oppervlakte van ca. 212 m² en zijn als volgt ingedeeld:
Begane grond: ca. 106 m² bedrijfsruimte;
Eerste verdieping: ca. 106 m² kantoor-/showroomruimte.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
De bedrijfsunits beschikken over 4 eigen parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Elke unit wordt opgeleverd met een eigen entreeruimte en een trappenhuis naar de verdieping(en). Bij een aantal units wordt een bergruimte voorzien op de begane grond. De units worden tevens voorzien van een grote elektrisch bedienbare sectionaaldeur met één lichtstrook. Optioneel is het mogelijk om de sectionaaldeur met vier lichtstroken uit te voeren. De bedrijfsunits worden verder casco uitgevoerd. Dit houdt in dat de plafonds ruw en onafgewerkt zijn opgeleverd. De wanden zullen uitgevoerd worden als onafgewerkte kalkzandsteen vellingblokken. Alle vloeren worden uitgevoerd in beton en monoliet (glad) afgewerkt.
Een uitgebreide projectfolder is op aanvraag beschikbaar.

KOOPSOM
Object Type I € 145.000,00 vrij op naam
Object Tyoe II € 215.000,00 vrij op naam

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

OMZETBELASTING
Het betreft hier een met BTW belaste verkoop.

AANVAARDING
Q3 2017.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 134-212 m²
Aantal woningen 16
Datums
Start oplevering Q3 2017
+ Lees meer

Inloggen

Inloggen op mijn Goedhart Makelaars & Taxateurs. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken