Dijkzicht

2376 AR, Nieuwe Wetering
van € 425.000,- tot € 475.000,- v.o.n.

Beschrijving

Op een mooie locatie nabij de Ringvaart van de Haarlemmermeer worden aan de Noordveenweg te Nieuwe Wetering vier zeer royale herenhuizen gerealiseerd onder de naam: project Dijkzicht.
+ Lees meer

Omgeving

De woningen liggen parallel aan een doorgaande weg met een sloot ertussen, bereikbaar aan de achterzijde door toegangsweg door een kleinschalige woonwijk. Op een steenworp afstand ligt de Ringvaart van de Haarlemmermeer. De op- en afrit A4 is bereikbaar binnen 5 autominuten waardoor de combinatie tussen rustig wonen in het dorp heel goed gecombineerd kan worden met de gemakken van de Randstad.

De geschakelde woningen liggen op riante percelen eigen grond variërend van circa 250m2 tot wel 475 m2 per perceel. Nieuwbouwprojecten met woningen van dit formaat zijn zeldzaam in de gemeente. Een unieke kans om een royaal droomhuis te realiseren, met volop plaats voor een eigen parkeerplaats en een ruime tuin.

Deze fraaie woningen zijn met zorg ontworpen en gebouwd in de populaire jaren '30 stijl. Subtiel gebruik van stijlelementen zoals de hoge plafonds en het gebruik van hoogwaardige materialen geven de woning klasse. Karakteristiek en nostalgisch qua sfeer, maar wel gecomineerd met het confort en de luxe van nu.

De voorzijde van de woning grenst aan een watertje en vanaf de 1ste verdieping hebt u een prachtig uitzicht op de Ringvaart en de omliggende polder.

Eigen indeling:
Als koper bent u nauw betrokken bij de indeling van uw nieuwe woning.

De ontwikkelaar en aannemer, BNP, gaat samen met uw aan de slag om van uw woning echt uw thuis te maken.
U kunt kiezen uit verschillende inpandige indelingsvarianten. Zo is de 1ste verdieping helemaal vrij in te delen (met uitzondering van trapgat en leidingschachten). Op de begane grond kunt u de keuken naar uw eigen wensen invullen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 205-216 m²
Inhoud 750-775 m³
Aantal woningen 4
Datums
Start bouw Start bouw bij minimaal 75% verkoop
Start oplevering nader te bepalen
+ Lees meer

Inloggen

Inloggen op mijn Goedhart Makelaars & Taxateurs. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken